Reseteaza parola

Rezultatele căutării
aprilie 19, 2021

Sfaturi pentru o vacanţă cu autorulota – Prima experienţă?

Dacă vrei să experimentezi pentru prima dată o vacanță “pe patru roți” trebuie să ști că o astfel de alegere nu este deloc economică. O astfel de vacanţă altfel costă la fel de mult ca un concediu petrecut la hotel. La hotel plătești pentru cazare și servicii. Aici serviciile ți le prestezi singur. Senzaţiile fac diferenţa şi nu se pot compara cele două experienţe. Iubitorii de natură şi nou ştiu despre ce vorbesc.

Cum vei găsi şi pe #goldtrip_autorulote vacanța pe roți e despre apropiere, despre libertate, despre abilități, despre răbdare și explorare. Despre multe altele. 

Totuşi, atunci când decizi să pleci într-o vacanță cu autorulota, trebuie să ai în vedere câteva lucruri, pentru a te putea bucura de peisaje și campinguri situate în mijlocul naturii. Ca să nu fi dezamăgit este important să te informezi înainte. Din păcate nu toate campingurile din România sau din Europa oferă condiții extraordinare, dar poți să le alegi doar pe cele care se pliază pe cerințele și dorințele tale. În acest sens îţi sugerăm aplicaţia park4night, https://cicobella.ro/camp-map, https://bookyourcamper.com/campsites.

Este important să închiriezi din timp autorulota pentru că în sezonul de vârf vei plăti mai mult și s-ar putea nici să nu mai găsești ceea ce dorești. Apelează la noi, goldtrip.ro pentru a beneficia de toate promoţiile de sezon şi nu numai.

Plănuieşte vacanța. Chiar dacă vacanţa pe roţi este despre autonomie și libertate, îți va prinde bine să ai o idee despre destinații sau un traseu al campingurile unde dorești să campezi.

Îţi sugerăm să conduci prudent o autorulota cu Alcov, cum sunt cele GoldTrip sau orice tip de autorulota dacă este pentru prima dată.

Nu staționa și nu opri peste noapte oriunde. Interesează-te din timp de zone off camping unde ai sentimentul de siguranţă. Când decizi să te oprești pentru 1-2 nopți pe o proprietate privată, ai grijă să ceri permisiunea proprietarului. Mai poți opri în parcările restaurantelor sau oriunde poţi parca regulamentar.

Asigură-te că ai actele personale și documentele autorulotei (permis categoria B, asigurarea vehiculului, asigurare de răspundere civilă pentru fiecare pasager).

Autorulotele GoldTrip sunt prevăzute cu trusă medicală dar ai nevoie şi de alte medicamente, mai ales dacă ai copii.

Este suficient loc de depozitare aşa că nu te zgârcii la bagaje, biciclete, trotinete, jucării, alimente preferate şi multe altele, mai ales daca ai copii. Totuși, Less is more este valabil.

Vacanţă plăcută!

Diana Budnar

  • Căutare avansată

×