Reset Password

Your search results
April 19, 2021

Copiii şi autorulota – Vacanţă la munte sau la mare?

Copiii sunt cei mai fericiţi cu autorulota. Cu siguranţă vă întrebaţi de ce aş scrie despre asta când oricum lor le place peste tot, numai să fie cu noi. Aşa este, dar faţă de alte vacante prin hoteluri şi resorturi, vacanţa cu autorulota este cel mai bun team building de familie/family building.

Deși relația cu copiii noştri e de neprețuit, fiecare dintre noi alergăm pentru job-uri care pentru ore, zile, chiar ani, ne îndepărtează de copiii noștri. Timp ce nu mai poate fi recuperat. Ce putem face? Cu responsabilitate să le creăm cât mai multe ocazii cu noi. Mai exact să le dăm timp de calitate cu noi. O vacanţă cu autorulota te “forţează” să împarţi vreme de multe zile și nopți, un spațiu de câțiva metri pătrați. Părinţi şi copii între 4 pereţi, dar în spirit de vacanţă, adică relaxaţi, entuziasmaţi şi setaţi pentru voie bună.

Vacanţă la munte sau la mare?

Fie munte, fie mare, copiii se distrează de minune în autorulotă. Chiar dacă îţi prestezi singur serviciile, în autorulotă ai acel confort de “acasă”. Mănânci când vrei, cum vrei, unde vrei şi spaţiul de curăţenie este decent. Să nu mai punem la socoteală că autorulotele GoldTrip sunt foarte dotate în acest sens.

Copiii noştri ne întreabă de fiecare dată, la sfârşit de excursie: “Putem să mai dormim în autorulotă?” “Când mai mergem cu autorulota?” Copiilor de fapt le va lipsi timpul acela perfect cu noi, neîntrerupt de job. Nu le vor lipsi nici măcar locurile văzute, oricât de spectaculoase ar fi fost, le vor lipsi momentele trăite împreună. Dovedit pe propria familie, ei simt asta şi după 2 nopţi şi după 21 de nopţi (noi am fost cel mai mult 14 nopţi, dar am citit articole şi cu perioade mai lungi).

Voi reveni cu sfaturi practice sau ce activităţi se pot face cu copiii într-o vacanţă cu autorulota.

Spor la planificat vacanţa!

Diana Budnar

  • Advanced Search

×