Reset Password

Promotions

April 15, 2021 by admingold

Trip Avantaj - posibilități multiple de a plăti vacanța

ACUM e mai ușor să îți rezervi vacanța mult visată! Îți oferim posibilități multiple de a plăti vacanța, în mai multe rate fără dobândă! Cum e posibil?

Ei bine, am gândit un pachet pentru a rezerva 𝙖𝙪𝙩𝙤𝙧𝙪𝙡𝙤𝙩𝙖 care te va duce în destinațiile călduroase din sezonul estival 2023.🤩 Sună muuuult prea bine! Astfel, plătești eșalonat în 4-6 luni și în plus, poți beneficia de 10% 𝙙𝙞𝙨𝙘𝙤𝙪𝙣𝙩 earlybird dacă închiriezi o autorulotă cu cel puţin 125 de zile înainte de preluare.

Să luăm un exemplu: Mircea rezervă o vacanță de 10 zile pentru luna August, pentru care beneficiază de discount, plătește 30% avans în momentul rezervării, iar restul va fi achitat în rate în termen de 4-6 luni.

Să vedem, tu unde planifici să ajungi vara aceasta?

Anulare gratuită cu rambursare completă / sau reprogramare

Înțelegem că planurile se schimbă, mai ales acum, când cu toții trecem printr-o perioadă grea, cu schimbări rapide, poate de la o zi la alta. Nu îţi face probleme! Noi îţi oferim posibilitatea de a anula gratuit vacanţa înainte cu cel puţin 30 zile de plecare (în mod normal sunt 60 zile).

Ce trebuie să ştii despre anularea gratuită:

  1. Oferta este valabilă până la data de 31.05.2023
  2. Dacă mai sunt 30 zile până la plecare, vei primi o rambursare completă a avansului achitat.
  3. Dacă mai sunt 30 zile până la plecare şi nu doreşti rambursare, vei avea posibilitatea să-ţi rezervi o altă perioadă în funcţie de disponibilitate.

Mai mulţi prieteni - preţuri mai mici

Ţi-ai făcut deja planul și ai stabilit traseul pentru vacanța visurilor tale pe roți dar, prietenii tăi cei mai buni încă ezită? 

Avem o veste bună! Convinge-i acum să te însoțească şi beneficiaţi, atât tu, cât şi ei, de consumabile gratuite (50 de euro). Discount-ul se aplică pentru rezervările de grup (plecaţi împreună, în aceeaşi perioadă).

Win-win situation

Ești clientul nostru şi ai un prieten care vrea să experimenteze vacanţa cu autorulota? Trimite-l la noi cu voucherul completat pe verso/codul iar noi îi vom oferi un discount în valoare de 5%.

Bineînțeles că şi la tine ne gândim: imediat ce aduni 7 confirmări (adică 7 prieteni pleacă în vacanţa mult visată), beneficiezi de 7 zile de vacanță cu una dintre cele 4 autorulote GoldTrip, într-o perioadă aleasă de noi.

Early Bird Discount

Cu cât mai repede, cu atât mai ieftin! Programează-ţi vacanţa din timp! Închiriază o autorulotă cu cel puţin 125 zile înainte de preluare şi beneficiezi de 10 % discount din preţul de închiriere.

Condițiile de preluare:

  • Rezervarea trebuie făcută cu 125 sau mai multe zile înainte de data călătoriei.
  • Tipul vehiculului: toate vehiculele din flota noastră.

Termeni și condiții:

  • Se aplică Termenii și condițiile standard.
  • Disponibil pentru rezervările noi efectuate cu 125 de zile sau mai mult înainte de data preluării.
  • Oferta este valabilă în limita disponibilității.
×